Prima pagină > Stiri IT > Windows 7 in magazine

Windows 7 in magazine


windows 7Dupa ce ne-am petrecut o mare perioada de timp cu batranul windows xp (pe care multi dintre noi inca il mai folosesc) ,a aparut WindowsVista care dupa parerea multora a fost un mare esec,atat pentru consumul foarte mare de resurse nejustificat cat si pentru bagurile existente chiar si dupa primul SP1(service pack 1),iata ca a venit si ziua sa fie lansat noul sistem de operare Windows 7 in care eu personal chiar am incredere .

„Microsoft Corp. anunţă astăzi lansarea la nivel global a noului sistem de operare Windows 7. Noul sistem de operare permite utilizatorilor să se ocupe eficient de activităţile zilnice, fiind un sistem de operare mai simplu, mai fiabil, mai sigur şi mai rapid.

Windows 7 simplifică activităţile de zi cu zi, având în componenţă următoarele aplicaţii şi programe îmbunătăţite: nou design pentru Taskbar, HomeGroup, DeviceStage, Windows Live Photo Gallery şi Windows Live Movie, aplicaţiile Snap, Shake şi Internet Explorer 8, cel mai rapid şi sigur browser de până acum.

De asemenea, produsul este creat pentru a îmbunătăţi performanţa PC-ului cu ajutorul aplicaţiilor şi programelor Faster On, Faster Off, Windows Mobility Center (aplicaţia Mobile Made Easier).

Nu în ultimul rând, noul sistem de operare oferă modalităţi variate de petrecere a timpului liber cu ajutorul Windows Touch, PlayTo, Internet TV, Location-Aware Printing şi al aplicaţiilor pentru gaming şi grafică.

Windows 7 este lansat pe piaţă în urmatoarele ediţii: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise şi Windows 7 Ultimate (ediţia Windows 7 Home Basic nefiind disponibilă pentru piaţa din România).

Odată cu această lansare, retailerii şi partenerii prezintă consumatorilor o serie de oferte atractive pentru PC-uri cu Windows 7 preinstalat. Partenerii au fost implicaţi în mod direct în procesul de creare şi planificare al produsului, au  dezvoltat servicii hardware şi software capabile să servească miliarde de utilizatori de PC-uri din întreaga lume. Astfel, mai mult de 16.000 de companii software şi hardware au construit soluţii bazate pe noul sistem de operare şi mai mult de 44.000 de dezvoltatori au fost implicaţi în programul Windows Ecosystem Readiness, rezultatul fiind acela că, acum, utilizatorii pot să aleagă acele PC-uri care se potrivesc cu tipul lor de personalitate, stil de viaţă şi nevoi: de la PC-uri de mici dimensiuni până la laptop-uri.”

Daca vreti sa va convingeti siguri daca merita sau nu sa ne instalam si sa cumparam acest sistem de operarare „Windows 7” aveti posibilitatea sa-l folositi pentru o perioada de 90 de zile

Ca sa download-ati Widows 7 pentru o perorioada de 90 de zile intrati pe site-ul microsoft technet.


Daca nu va descurcati cei de la videotutorial.ro au facut un tutorial video despre cum putem sa descarcam acest sistem de operare

Pentru cei care vor sa urmareasca acest tutorial video dati click aici


http://www.videotutorial.ro/


Pentru cei care vor sa  ruleze Windows 7 in limba Romana click aici

De Blogaras

Anunțuri
 1. ali
  03/03/2010 la 9:39 PM

  foarte tare frate
  chiar m-am chinuit si tot intrebam pe forumuri si pe alte site-uri ,de unde si cum fac rost de windows 7
  Am intrat pe videotutorial.ro si dupa ce am urmarit tutorialele mi-am facut rost de windows 7 pentru un an de zile
  mersi pentru pont
  dau o bere

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: